Maak de Click voor Oekraïne!

De Click komt in actie voor Oekraïne. Voor elke uitgevoerde Click gaat een euro naar Oekraïne. Het doel is om 25.000 extra Clicks te halen, dus 25.000 euro voor de vluchtelingen. 

Dankzij de app van Click komt een mooie solidariteitsbeweging op gang: samen met Field & Concept hebben de stichtende partners Fost Plus en Unbox besloten om Oekraïners in nood te ondersteunen. De situatie waarin zij zich bevinden baart zorgen en het land staat voor een ongekende humanitaire crisis. Honderdduizenden vluchtelingen vluchten het land uit en hebben meer dan ooit dringend steun nodig. Een gewoon dagelijks gebaar kan een concreet verschil maken. 

Een oproep om een gift te doen in de deelnemende steden 

In de gemeenten waar de Click wordt gebruikt, van Namen tot Antwerpen, van Anderlecht tot de kust (Blankenberge, De Haan en Middelkerke), moedigen we iedereen aan om te clicken. Voor elke verpakking of elk stuk opgeraapt afval dat wordt gescand met de app schenken Fost Plus, Unbox en Field & Concept een euro aan Oekraïne. Als gebruiker blijf je nog altijd Circular UCoins verzamelen. 

Het doel is om 25.000 euro te verzamelen. Net zoals de Click het juiste gebaar voor het milieu beloont, geeft het project vandaag ook iedereen de kans om in alle solidariteit zijn steentje bij te dragen! 

De Click komt in actie voor Oekraïne