Geen zwerfvuil meer in onze straten, bossen en stranden? Maak de Click!

De Click is een nieuwe aanpak in de strijd tegen zwerfvuil. Iedereen kan altijd en overal meedoen. Via de gratis app "the Click" scan je je eigen lege verpakkingen van consumptie onderweg of opgeraapt zwerfvuil. Jouw goede gedrag belonen we met virtuele Circular Ucoins, die je kan inwisselen voor tal van voordelen bij onze partners. Zo creëren we een blijvende gedragsverandering en zorgen we dat zwerfvuil tot het verleden behoort.

Hoe werkt het?

Video afspelen
Hoe maak je de Click

De Click-app

Maak de Click in 1 minuut:

  • Download de gratis app op je smartphone of tablet.
  • Maak een account aan.
  • Klaar! Scan of fotografeer zwerfvuil of verpakkingen van consumptie onderweg en verzamel Circular Ucoins.

  Google Play    App Store

Beloningen bij nationale partners én handelaren in verschillende steden en gemeenten

Je kan de Click maken overal in België. Almaar meer steden en gemeenten, merken, ketens en organisaties maken actief de Click. In bepaalde gebieden kan je je Circular Ucoins inwisselen bij lokale handelaren, maar je hebt ook keuze uit nationale vouchers. Check zeker regelmatig welke nieuwe partners zich aangesloten hebben en geniet maximaal van je voordelen.

Aan de kustIn VlaanderenIn BrusselIn WalloniëNationaal

kaart

Iedereen kan de Click maken!

coca cola

Bedrijven & merken

Wil je met jouw bedrijf of organisatie ook graag de Click maken en jouw steentje bijdragen aan een wereld zonder zwerfvuil? Wil je het jouw medewerkers makkelijk maken om zwerfvuil aan te pakken of je klanten tonen waar jij voor staat? Er zijn veel manieren waarop bedrijven en organisaties de Click kunnen maken.

Handelaars

Handelaars

Geen zwerfvuil meer in de straten én nieuwe klanten in jouw zaak? Wil je als handelaar graag deelnemen aan de Click en zo bijdragen aan een schonere planeet? Registreer je op de bedrijven-website van de Click. Je beheert helemaal zelf de voucher die je wil aanbieden. Zonder extra administratie, zonder kosten en zonder verplichting.

Middelkerke vuilbak

Steden & gemeenten

Zwerfvuil is voor veel steden en gemeenten een echt probleem. Eigenlijk willen we allemaal een schone omgeving. Dat is zoveel aangenamer voor de inwoners én toeristen. In de Click-partnergemeentes zetten we de vuilnisbakken in de kijker. Samen met de bevoegde diensten gaan we aan de slag om het afvalbeheer te optimaliseren. Zo creëren we schonere straten en pleinen.

Evenementen organiseren

Evenementen

Wat als we na een evenement niet zouden achterblijven met een hoop zwerfvuil? De Click kan hiervoor zorgen. We werken graag een concreet plan uit om zwerfvuil te verminderen. Het promoteam van de Click komt langs om bezoekers te activeren om de Click te maken. We zetten beloningen in de Click-app én werken graag mee aan een communicatieplan om het evenement tot een succes te maken.

Verenigingen

Verenigingen of scholen

Wil jij met jouw school, sportclub, studentenvereniging of jeugdbeweging mee de strijd aangaan tegen zwerfvuil? Dat kan op een leuke én educatieve manier. Samen pakken we zwerfvuil aan. Op een open, actieve en positieve manier.

Volg de Click community

De kust

Vlaanderen

Brussel

Wallonië