Degenen die hetzelfde doel hebben als de Click verdienen onze waardering en erkenning, de Click gaat over het waarderen van activiteiten om zwerfvuil op te lossen en te verminderen. Door circulariteit te creëren via doelgerichte partnerships met lokale en/of regionale evenement organisatoren ondersteunt de Click de lokale economie en erkent ze individuele participatie. De Click zorgt voor een win-win resultaat voor iedereen.

MnM

Hoe wordt je partner?

Je kan heel gemakkelijk partner worden door een mail te sturen naar theclick@fostplus.be of via onderstaande button. Samen met jou werken we een voorstel op maat uit. Geen enkel evenement zo fijn als een evenement zonder zwerfvuil.

Word partner van de Click.

Langs de hele kustlijn Clicken

Op 20 maart 2022 tekende de Click opnieuw present tijdens de Eneco Clean Beach Cup. Onder impuls van Belgische en Nederlandse surf- en beachclubs maakten we samen het strand langs de Noordzee schoon. Wie deelnam, kon voor het eerst langs de hele kustlijn clicken. Goed gedrag werd dubbel beloond: met “karmapunten” en Circular UCoins voor elk opgeraapt en ingescand stuk afval.

eneco clean beach cup

De samenwerking met de organisatie achter de Eneco Clean Beach Cup is een mooi voorbeeld van hoe een groot bedrijf de click maakt. Door de Click te integreren in de werking van de Eneco Clean Beach Cup geven we de zwerfvuilruimers een extra duwtje in de rug. Tegelijk werken we aan de naamsbekendheid van de Click. Want dankzij de app kan iedereen, altijd en overal, het juiste doen. Zo realiseren we een duurzame gedragsverandering die zwerfvuil voor altijd uit het straatbeeld - en uit de zee - bant.”

Ook Flanders Classics heeft een samenwerking uitgewerkt met het beloningsproject de Click, dat van zwerfvuil verleden tijd wil maken. Tomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics: “Koersen doen we heel vaak in een prachtig decor en daar moeten we zorg voor dragen. Voor de renners en rensters zijn er litter zones om het zwerfvuil van een peloton te vermijden. Dat we als fan ook ons steentje bijdragen tot dat mooie toneel waarin de koers zich afspeelt, is maar correct. Daarom gaan we met plezier de samenwerking met Fost Plus aan. Er zitten enkele truitjes gesigneerd door onze toekomstige winnaars in de prijzenpot.”

FC1
FC3
FC2